Google+

Getnord Rugged Waterproof Mobile Devices

You are here: Home Mallit Getnord Walrus

My Account

Open/Close

Getnord Walrus


Puhelin soittamiseen

Kuulutko siihen porukkaan, jonka mielestä kaikelle on oma käyttönsä? Kyllä, voit surffailla internetissä ja lukea sähköpostit älypuhelimilla, mutta nuo toiminnot ovat paljon miellyttävämpiä tehdä PC:lläsi. Olivatpa nykypäivän kosketusnäppäimistöt miten kehittyneitä tahansa, ne eivät vedä vertoja fyysiselle näppäimistölle. Kun on kyseessä puhelun soittaminen, voittaja on päivänselvä. Oikeiden näppäinten käyttämisen mukavuus tavallisessa puhelimessa, joka sopii miellyttävästi käteesi, voittaa älypuhelimen käyttämisen joka kerta.

getnord walrus keys 


Kun toiset valmistajat ryhtyvät ”älykkäiksi”, me kehitämme ja valmistamme yhä matkapuhelimia, joissa on näppäimet. Ne eivät ole ainoastaan niille, jotka pitävät yksinkertaisuudesta ilman kaiken maailman hienouksia, vaan ne on myös tehty täyttämään kovaa työtä tekevien ammattilaisten tarpeet. Älypuhelimet ovat siistejä, mutta ne ovat hyödyttömiä kosteissa ja kylmissä ympäristöissä. On mahdotonta käyttää kosketusnäyttöä työhanskoilla. Siksi kovaa työtä tekevät ammattilaiset luottavat tuotteidemme todistettuun käytännöllisyyteen.

getnord walrus ip68IP68

Getnord Walrusin kuori on valmistettu käyttäen erityistä Double Injection -ruiskuvaluteknologiaa. Kova muovi ja iskuilta suojaava kumi on tehty kestäviksi korkealämpötilafuusiolla. USA:n asevoimien standardin MIL-STD-810G:n vaatimusten mukaisesti laitamme laitteemme pudotustestiin vähintään 26 kertaa eri kulmista kovalle pinnalle. Testauslaboratoriossamme pudotamme puhelimen 1.8 metristä!


Käytetyt erikoisteknologiat – kuten täysin ilmatiivis kuori, tiiviste, vedenkestävät kaiuttimet ja, kaikkein tärkein tekijä, jokaisen tuotantolinjalla olevan Getnord Walrusin vedenkestävyyden testaus, varmistavat IP68-luokituksen. Maallikon sanoin ilmaistuna: mikä tahansa muu puhelin maailmassa olisi tuhon oma, jos pudottaisit sen syvyyksiin. Ei Getnord Walrus!
getnord walrus sos

Yksinäisten työläisten SOS

Riski on aina huomionarvoinen seikka työskennellessä ulkona ankarissa ympäristöissä. Puhelin on ennen muuta se kaikkein tärkein väline, jonka kannattaa olla ulottuvilla, jos ja kun sinun tarvitsee soittaa apua. Hätätilanteessa jokainen sekunti ratkaisee. Tämän valossa olemme luoneet erityisen SOS-soittojärjestelmän yksinäisille työläisille.


Jos sellainen tilanne tulee, että apua tarvitaan nyt tai heti, puhelimesi näyttö saattaa olla märkä, tomuinen tai pirstoutunut palasiksi. Punainen SOS-näppäin keskellä puhelintasi on kaikki, mitä tarvitset. Ei ole väliä, mitä näytölläsi on, onko puhelimesi lukittu vai ei, painat vain SOS, niin Getnord Walrus alkaa automaattisesti soittaa kolmeen ohjelmoituun hätänumeroon lähettäen samalla näihin numeroihin tekstiviestin.
Oikea taskulamppu

 

Puhelimesi on aina kanssasi, ja integroitu taskulamppu on tehokas. Sinusta ne pienet LEDIT vain kimmeltävät, mutta eivät valaise, niinkö? Sinun on navigoitava puhelimen valikon kautta sytyttääksesi taskulampun? Ei Getnord Walruksella. Olemme integroineet aidon taskulampun, jonka reflektori pystyy näyttämään sinulle tiesi valaisten jopa 10 metrin päähän eteesi. Ei ole tarvetta valikon avaamiseen – Getnord Walrus on merkinnyt yhden näppäimen erityisesti lamppua varten. Ja se toimii myös lukitussa moodissa.


walrus-torch

walrus asahi

Näyttö ilman naarmuja

Monet puhelimenvalmistajat ylistävät ”Gorilloitaan” maasta taivaisiin niiden kestävän ulkokuoren vuoksi, mutta oletko koskaan nähnyt puhelimennäyttöä, joka olisi yhtä päivää vanhempi ja ilman ainuttakaan naarmua? Naarmuuntumaton näyttömalli odottaa vielä keksimistään, mutta tietäen sen uurastuksen, joka puhelimiemme on kestettävä päivittäin, meidän oli keksittävä ratkaisu. Ja sen me teimme. Sen lisäksi, että ulkoistamme puhelimiemme näytön valmistuksen ensiluokkaisille yrityksille, kuten Corning Gorillalle, me lisäämme päälle vielä ylimääräisen temperoidun lasisuojan varmuuden vuoksi. Getnord Lynx -puhelimissa käytetyissä, varta vasten Japanissa tuotetuissa Asahi-lasista valmistetuissa näytönsuojissa on Mohs-asteikon luokituksen mukaisesti 9H-luokan kovuus (vertailun vuoksi, korkein taso on H10 – timantin kovuus). Lisäksi suojus on kristallinkirkas, käytännöllisesti katsoen näkymätön.

 

Jos jostain syystä onnistut naarmuttamaan Asahi-lasia (mikä on lähes mahdotonta, eli onnittelut ovat paikallaan, jos niin käy), voit vaihtaa suojuksen yksinkertaisesti poistamalla sen ja laittamalla tilalle uuden. Alkuperäisestä Getnord-näytönsuojapakkauksesta löydät kaikki tarpeelliset välineet ja ohjeet temperoidun Asahi-lasisi vaihtamiseen. Ennen kuin huomaatkaan, näyttösi on taas kuin uusi.Väri

Musta keltaisilla upotuksilla. Pirteä keltainen auttaa sinua löytämään pudonneen tai kadonneen puhelimesi ulkotyöympäristössä.


ip68 mil std

Vahvat ulkoilmaan sopivat piirteet

Testattu 30 minuutin ajan 2 metrin syvyisessä vedessä IP68-vaatimusten mukaisesti

Testattu pudotuksenkestävyys 1.22 metristä; pudotettu 26 kertaa eri kulmista betonille, MIL-STD-810G-, IEC 60028-2-31- ja GB/T2423.8 -vaatimusten mukaisesti.

Testattu pienten pölyhiukkasten testikaapissa. Torjuu täysin kaikenkokoiset pölyhiukkaset.

Testattu matalan lämpötilan testikaapissa, korkean lämpötilan testikaapissa ja termisen shokin varalta, MIL-STD-810G-vaatimusten mukaisesti.


getnord walrus measurements

Koko

Korkeus 125 mm (4.92 inches)

Leveys 57 mm (2.24 inches)

Paksuus 21 mm (0.82 inches)

Paino 155 g (5.47 ounces)


Näyttö

Näytön koko 2.2”, QCIF-resoluutio

LCD TFT -teknologia

Uusittava 9H:n temperoitu Asahi Glass -lasisuoja


getnord walrus dualsim

SIM and GSM

Kaksi SIM-korttia, jotka toimivat Dual SIM Standby -moodissa

SIM Toolkitin lisäarvopalvelut (VAS) – Mobiili-allekirjoitus, info ja muuta

Lukkiutumaton. Toimii kaikkien mobiilioperaattoreiden GSM-verkossa

TÜV SÜD BABT IMEI-numeroiden myöntämä ja hyväksymä

Approved and allocated IMEI by TÜV SÜD BABT

2G-taajuudet 850/900/1800/1900 MHz – äänipuhelut ja maailmanlaajuisesti toimiva EDGE-internetverkkoGetnord walrus chipset

Siru

Mediatek MT6260D


Kapasiteetti

64MB RAM + 64MB ROM

Sisäistä muistia on helppo lisätä 32 GB:iin asti standardin Micro SD -kortin avulla


Liitettävyys

Bluetooth v3.0 3Mbps asti

Micro USB 5 pin


Kamera

1.3 Mpx:n takakamera videotallennustoiminnolla


Audio and Video

20 mm:n vedenkestävät kaiuttimet suurella äänenvoimakkuudella

MP3-soitin

Mukautetut soittolistat. Automaattisten soittolistojen luominen

Videotallennus


Battery1700

Akku ja autonomia

Li-ion-akku 1700mAh 3.7V

Maksimikesto lepotilassa 350 tuntia

Maksimikesto soittamisen aikana 9.5 tuntia


Standardit toiminnot

Puheluiden soittaminen ja vastaanottaminen

Puhelukeskus

Puhelinluettelo

Viestintä

Multimedia

Viihde ja pelit

Kansioiden hallinta

Kalenteri

Herätyskello

Muistiinpanot

GPRS-internet


Lisätoiminnot

SOS-viestijärjestelmä yksinäiselle työläiselle 3 SOS-numerolla

Tehokas 10 m:n taskulamppu omalla näppäimellä

Integroitu äänentallennin

FM-radio SINAD-kohinanvaimennuksella. Toimii ilman liitettyjä korvakuulokkeita

Liikkeentunnistin – käytä puhelimen toimintoja kääntämällä puhelinta


Kielet

Englanti, ranska, espanja, italia, saksa, venäjä, kreikka, liettua


getnord walrus inthebox 

Pakkauksessa

Puhelin

Akku

Ruuvimeisseli

USB-kaapeli

USB-laturi 500mA 5V

Kuulokkeet handsfree-toiminnolla

Vyökiinnike

Käyttöopas


   

 • Suomi Suomi
 • United Kingdom United Kingdom
 • Deutschland Deutschland
 • España España
 • Ελλάδα Ελλάδα
 • Lietuva Lietuva
 • Italia Italia
 • France France
 • Polska Polska
 • Latvija Latvija
 • Eesti Eesti
 • Australia Australia
 • Canada English Canada English
 • United States United States
 • Österreich Österreich
 • Nederland Nederland
 • België (Dutch) België (Dutch)
 • Canada (French) Canada (French)
 • Belgique (French) Belgique (French)
 • Türkiye Türkiye
 • Other Countries Other Countries
 • Portuguese Portuguese
EXPLORE