Google+

Getnord Rugged Waterproof Mobile Devices

You are here: Home Modellen Getnord Walrus

My Account

Open/Close

Getnord Walrus


De telefoon om mee te bellen

Ben jij ook zo iemand die meent dat alles z’n eigen taak heeft? Ja, het klopt; je kunt over het internet surfen of je e-mails lezen via je mobiel, maar dat gaat gemakkelijker wanneer je dat op je PC doet. Ongeacht hoe vergevorderd touchscreen toetsenborden tegenwoordig zijn, ze kunnen niet op tegen een normal toetsenbord. Maar wanneer het aankomt op het maken van een telefoontje dan is er niets beters. Géén enkele smartphone kan op tegen het gemak van een normale telefoon met echte knoppen die comfortabel in je palm past.

getnord walrus keys 


Wanneer andere fabrikanten “smart” gaan, ontwikkelen en produceren wij mobiele telefoons met knoppen. Niet alleen voor mensen die houden van eenvoud, zonder toeters en bellen, maar ook om aan de wensen van de werkende professionals te voldoen. Smartphones zijn cool, maar ze zijn onbruikbaar in vochtige of koude omgevingen. Het is onmogelijk om een touchscreen te bedienen met werkhandschoenen aan. Daarom vertrouwen professionals op de bewezen werkzaamheid van onze producten.

getnord walrus ip68IP68

De behuizing voor de Getnord Walrus is gemaakt door middel van speciale dubbele spuitgiet technologie. Hard plastic en shockbeveiligingsrubber worden onder hoge temperatuur samengevoegd. De Amerikaanse Militaire standaard MIL-STD-810G verplicht ons om onze toestellen tenminste 26 keer te onderwerpen aan valtesten op een harde ondergrond vanuit verschillende hoeken. In ons testlaboratorium laten wij onze telefoon van 1.8 meter hoogte vallen!


Speciale technologiën – zoals volledig hermetische behuizing, afdichting, waterdichte geluidsprekers en, het allerbelangrijkste, het testen van de waterdichtheid van elke Getnord Walrus telefoon in productie – garandeert IP68 Ingress beschermingsglas. Simpel gezegd; iedere andere telefoon ter wereld zou kapot zijn wanneer je het in het water laat vallen. Niet de Getnord Walrus!
getnord walrus sos

Verlaten werknemer SOS

Risico is altijd een factor wanneer je buiten in zware omstandigheden werkt. De telefoon is, allereerst, het meest belangrijke om bij de hand te hebben, zeker wanneer je moet bellen voor hulp. In noodgevallen telt elke seconde. Met dat in het achterhoofd hebben wij een speciaal SOS bel-systeem opgezet voor verlaten werknemers.


Mocht de situatie zich voordoen dat vroeg of laat hulp noodzakelijk dan kan het gebeuren dat het scherm van je telefoon nat, stoffig of in stukjes is. De rode SOS knop in het midden van de je telefoon is het enige dat je nodig hebt. Ongeacht wat er op het scherm is, of je telefoon vergrendeld is of niet; druk SOS en Getnord Walrus zal automatisch de drie geprogrammeerde alarmnummers bellen terwijl het, tegelijkertijd, deze een nummers een SMS stuurt.
Een echte schijnwerper

 

Je hebt je telefoon altijd bij en de geïntegreerde schijnwerper is zeer krachtig. Glimmen de kleine LEDs alleen maar verlichten ze niet, zeg je? Moet je door het menu om de schijnwerper aan te zetten? Niet bij de Getnord Walrus. Wij hebben de schijnwerper geïntegreerd met een reflector die je de weg kan wijzen door tot 10 meter voor je te verlichten. Je hoeft niet in het menu – Getnord Walrus heeft een speciale knop specifiek voor de schijnwerper. En die werkt ook wanneer de telefoon vergrendeld is.


walrus-torch

getnord walrus beltclip

  

Pedometer

 

Gezond lichaam, gezonde geest. De eenvoudigste manier om calorieën te verbranden en gewicht te verliezen is door te rennen of te wandelen. Nu kun je eindelijk je voortgang zien! De in de Getnord Walrus geïntegreerde pedometer is een simpel en effectief hulpmiddel om het aantal passen te tellen. Maak de telefoon vast aan je riem met behulp van de speciale riem clip uit de set en begin met bewegen!


walrus asahi

Scherm zonder krassen

waar er géén krassen op het scherm zitten? Een ontwerp voor krasvrije schermen moet nog altijd uitgevonden worden maar omdat wij weten wat de telefoon dagelijks moet verdragen, moesten wij op zoek naar een oplossing. En die hebben we gevonden. Jazeker, Corning is onze leverancier en kan in vette letters “Gorilla 3” afdruikken in de Getnord Lynx specificaties maar wij denken niet dat dat voldoende is. Wij plaatsen een extra laag beschermend gehard glas over de Gorilla 3. Dit speciale, in Japan vervaardigd, Asahi glazen scherm beschermers die gebruikt worden voor onze Getnord Lynx telefoons heeft een hardhead van 9H volgens de schaal van Mohs (ter info; het hoogste niveau is H10 – de hardheid van een diamant). Bovendien is de beschermer bijzonder helder, praktisch onzichtbaar en heeft het géén enkele invloed op de gevoeligheid van je touchscreen.

 

Wanneer het je toch op de een of andere manier lukt om het Asahi glas te beschadigen (wat haast onmogelijk is, dus gefeliciteerd wanneer het je toch lukt), dan kun je de beschermer eenvoudig wisselen door het te verwijderen en een nieuwe te plaatsen. Binnenin de originele Getnord Scherm beschermingsset vind je alle noodzakelijke hulpmiddelen en instructies om het geharde glas voor je Asahi te verwisselen. Voor je het weet is je scherm weer als nieuw.Kleur

Zwarte kleur met gele accenten. De felgele kleur helpt om je gevallen of verloren telefoon snel terug te vinden in de werkomgeving buiten.


ip68 mil std

Robuuste outdoor eigenschappen

Getest in water op 2 meter diepte gedurende 30 minuten, volgens de IP68 voorwaarden

Getest voor een valhoogte van 1.22 meter; 26 keer laten vallen op beton en vanuit verschillende hoeken, volgens de MIL-STD-810G, IEC 60028-2-31 ir GB/T2423.8 voorwaarden

Getest in een kleine stofdeeltjeskamer, in overeenstemming met de IP68 en MIL-STD-810G voorwaarden. Stoot stof van elke afmeting af

Getest in een ruimte met een lage temperatuur, een ruimte met een hoge temperatuur en voor een temperatuur-shock volgens de MIL-STD-810G voorwaarden


getnord walrus measurements

Afmeting

Hoogte 125 mm (4.92 inches)

Breedte 57 mm (2.24 inches)

Dikte 21 mm (0.82 inches)

Gewicht 155 g (5.47 ounces)


Scherm

Schermafmeting 2.2”, QCIF resolutie

LCD TFT technologie

Asahi Glas 9H gehard glas vervangbare schermbeschermer


getnord walrus dualsim

SIM and GSM

Twee SIM cards die werken in de dubbele SIM Dual Standby status

SIM1 – MicroSIM; SIM2 – MiniSIM (de normale SIM)

SIM Toolkit toegevoegde waarde – Mobiele handtekening, info en andere zaken

Ontgrendeld. Werkt voor alle aanbieders van een mobiel GSM netwerk

Goedgekeurd en nummers toegewezen door TÜV SÜD BABT IMEI

2G frequenties 850/900/1800/1900 Mhz – gesprekken en EDGE internet wereldwijdGetnord walrus chipset

Chip

Mediatek MT6260D


Capaciteit

64MB RAM + 64MB ROM

Intern geheugen kan eenvoudig worden uitgebreid naar 32GB dankzij een standaard Micro SD card


Aansluitingen

Bluetooth v3.0 tot 3Mbps

Micro USB 5 pin


Camera

1.3 Mpx camera aan de achterzijde met Video opname functie


Audio and Video

Hoog-volume 20 mm waterafstotende luidspreker

MP3 player

Persoonlijke afspeellijst. Automatische generatie van afspeellijst

Video recorder


Battery1700

Batterij en autonomie

Li-ion 1700mAh 3.7V batterij

Max standby tijd 350 uur

Max gesprekstijd 9.5 uur


Standaard functies

Bellen en gebeld worden

Telefooncentrum

Telefoonboek

Berichtenverzenden

Multimedia

Vermaak en spelletjes

Bestandsbeheer

Kalender

Wekker

Notities

GPRS internet


Aanvullende functionaliteiten

SOS berichtensysteem voor afgelegen werknemers met 3 SOS nummers

Krachtig 10 m zaklantaarn met speciale sleutel

Geïntegreerde pedometer

Geïntegreerde geluidsopname

FM radio met SINAD ruisreductie. Werkt zonder dat de oorpluggen zijn aangesloten

Bewegingssensor – bedien de telefoon door deze te kantelen


Talen

Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Duits, Russisch, Grieks, Litouws


getnord walrus inthebox 

In de doos

Telefoon

Batterij

Schroevendraaier

USB kabel

500mA 5V USB oplader

Koptelefoon met handvrije functie

Riem clip

Gebruikershandleiding


   

 • Nederland Nederland
 • United Kingdom United Kingdom
 • Deutschland Deutschland
 • España España
 • Ελλάδα Ελλάδα
 • Lietuva Lietuva
 • Italia Italia
 • France France
 • Polska Polska
 • Latvija Latvija
 • Eesti Eesti
 • Suomi Suomi
 • Australia Australia
 • Canada English Canada English
 • United States United States
 • Österreich Österreich
 • België (Dutch) België (Dutch)
 • Canada (French) Canada (French)
 • Belgique (French) Belgique (French)
 • Türkiye Türkiye
 • Other Countries Other Countries
EXPLORE